blauw boekje

blauw boekje
mixed media mini boekje

Volgers

maandag 9 december 2013

quaker merklap

Deze kleine quaker heb ik in 2005 geborduurt, het is een bestaand patroon. Alleen de letters zijn van mijn family. Het is geborduurt op 19 draads linnen met DMCgaren.

9 opmerkingen:

 1. Janita ,even een opmerking over je friese letters ,
  ik zie verschillende invullingen bedenk je dat zelf of zijn daar patronen van ,ik zou er graag 1 borduren ,is het boek letter voor letter wat ?of zijn er nog andere boeken waar ik grote letters uit kan
  halen? ben al op zoek geweest maar kan nog niets vinden .

  Groet van Ditty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze zelf gemaakt, als voorbeeld heb ik naar bestaande merklap plaatjes gekeken. Op 1 of andere manier kan ik dat zien. Ik heb wel een dun boekje wat heel goed is en dAAr staan ook wat letters in. Dat boek heet Letterdoeken, borduurpatronen, Jose Sterrenburg. van cantecleer.isbn 90-213-2148-3. Ik weet niet of het nog te krijgen is want de druk is van 1994. Als je een letter wil in het groot, wil ik hem wel voor je tekenen, maar niet het hele alfabeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel vriendelijk aanbod van je ,dank je ,maar ga even kijken
  of het boek er nog is ,we hebben in januari een 2de hands verkoop van Merkwaardig in Nijkerk ,ga daar ook even snuffelen ,
  t.z.t hoor je daar nog van .
  Hartelijke groet Ditty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ditty doe ze de groeten daar, ik kwam er ook altijd toen ik nog in Amsterdam woonde. Doe je Annemiek van de handwerkboetiek en Lonneke van kunst en vliegwwerk de groetjes van me.

   Verwijderen
 5. Wat een mooie kleuren heb je gebruikt. Mag ik weten welke kleurnummers het zijn? De combinatie is erg mooi en ik weet nooit zo'n combinatie te maken. Ik ben een twijfelaar, helaas.

  Je maakt zulke prachtige stukken en ook het delen van patronen vind ik super van je. Bedankt daarvoor.

  Groetjes, een beginnende borduurster.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Marga ik weet de kleuren niet meer, het is 9 jaar geleden geborduurt, maar ik kan het wel een keer uitzoeken voor je.

   Verwijderen
 6. I haven't seen this so pretty Janita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Janita, Ik wou gewoon even reageren omdat ik dezelfde naam heb: Janita. Mijn 2e naam is Margriet. Dus JanitaM valt wel op bij mij.
  Groetjes, Janita.

  BeantwoordenVerwijderen